Βελτιωτικά Αρτοποιίας



Πλήρες μείγματα προσθέτων (βελτιωτικά) υψηλής ποιότητας, σε σκόνη για κάθε ζύμη με μαγιά.
Βελτιώνουν την ελαστικότητα της ζύμης και αυξάνουν την απορροφητικότητά της σε νερό διατηρώντας την φρεσκάδα του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων για περισσότερο χρόνο. Βελτιώνουν την πρόσμιξη διαφορετικών τύπων αλεύρων μέσα στο ζυμωτήριο δίνοντας μια ομοιογένεια στη ζύμη, απαραίτητη , για τον καλύτερο χειρισμό της από τον αρτοποιό. Αυξάνουν τον όγκο του ψωμιού κατά 10-25% , ανάλογα με τον τύπο και βελτιώνουν τη δομή της ψίχας λόγω της ομοιόμορφης κατανομής των κυψελίδων του αέρα .